Spefikirjoittajapiiri

Tervehdys hyvä scifin, fantasian tai muun spekulatiivisen fiktion kirjoittamista harrastava! Osallistuitko esimerkiksi Novaan ja kaipaisit kommentoijaa tekstillesi? Tai haluaisitko antaa itse palautetta lukemistasi teksteistä?

TSFS on pyörittänyt vuodesta 2014 asti omaa kirjoittajapiiriään. Scifi- ja fantasiatekstejä ruoditaan Terrakodilla kerran kuussa piiriläisten kesken.

Piiri kokoontuu Terrakodilla kerran kuussa aina silloin kun käsiteltävää on. Aika on sunnuntaisin klo 15:00 eteenpäin. Se järejstetäänkö tapaamista kannattaa varmistaa etukäteen vetäjiltä, jotka antavat myös lisätietoa piirin käytännöistä.

Jos olet kiinnostunut ottamaan kirjoittajapiiriin, kannattaa laittaa rohkeasti viestiä. Uusille jäsenille on piirissä tilaa. Sen vetäjänä toimii Pasi Karppanen (pasikarppanen at yahoo.com).

Huom! Spefikirjoittajapiiri on päätetty laittaa vuoden 2019 alusta tauolle, sillä tällä hetkellä yhdistyksen toiminnassa ei ole mukana kylliksi aktiivisesti kirjoittavia, jotta toimintamuodon käynnissä pitäminen olisi mielekästä. Toiminnan uudelleen käynnistämistä harkitaan jos kasaan saadaan kyllin monta siihen sitoutunutta kirjoittajaa.

Jos asut Turussa ja olet kiinnostunut ajatusten vaihtamisesta teksteistäsi, voit edelleen ottaa meihin yhteyttä tai ilmestyä TSFS:n yhdessä Tutkan kanssa Terrakodilla järjestämään Varjomafiaan. Kyseessä on vapaamuotoinen scifi- ja fantasiahenkinen keskusteluilta, jonka piiriin myös keskustelut omasta kirjoittamisestaan kuuluvat.