TSFS:n ja Tutkan kirjamessuosasto

Turun kansainväliset kirjamessut täyttävät Turun messukeskuksen 2.–4.10.2020 TSFS ja Tutka organisoivat nytkin messuille suureen suosioon nousseen "Scifi ja fantasia Turussa" -osaston, joka tarjoaa alan harrastajille turvallisen tukikohdan messuhälinän keskellä. Luvassa on siis kolmen päivän ajan messuhulinaa hilpeässä faniseurassa.

Osaston sijainti badgemyyntilaareineen, kahvipöytineen ja sohvineen varmistuu myöhemmin tänä vuonna. Vuonna 2019:han sijaitsimme A-hallin perukoilla. Kannattaa silmäillä yhdistyksen teettämää merenvihreää TARDISia, joka toimii osastomme maamerkkinä.

Valitettavasti messuosaston tiiviyden takia kirppishyllyä ei välttämättä tänäkään vuonna enää ole. Voit kuitenkin aina tuoda kirjojasi Terrakodin kirjakirppishyllyyn.

Seurojen omien kirjojen lisäksi osaston kustantajahyllyssä ovat olleet edustettuina mm. Vaskikirjat, Kuoriaiskirjat, Iris-kustannus, Suomen tieteis- ja fantasiakirjoittajat, Suomen H.P. Lovecraft -seura ja Turun sarjakuvakerho.

Huom! Saamiemme tietojen mukaan pankkiautomaatti on messukeskuksesta poistettu. Kaikkialla messukeskuksessa ei edelleenkään käy kortti eli kannattaa nostaa käteistä ennen messukeskukselle saapumista. Onneksi meillä on kuitenkin nykyisellään mahdollisuus maksaa myös kortilla.

Ohjelmaan kuuluvat myös messujatkot, joita on tavattu järjestää lauantaisin Panimoravintola Koulussa (Eerikinkatu 18). Perjantaina hyvä paikka etsiä tuttuja on myös Cosmic Comic Cafe (Kauppiaskatu 4).

Bussilla messukeskukselle pääsee messujen ajan bussilla 100, joka lähtee Kauppatorin nurkilta.

Vuoden 2015 messutunnelmia pääsee ihastelemaan mainosvideolta, jolla meidänkin osastomme vilahtaa pari kertaa.

Lisätietoa:

http://www.kirjamessut.fi/

TSFS:n vuoden 2019 messuosaston Facebook-event


Nähdään messuilla!