Atonova 3

Suomen pienin, leppoisin ja epäsäännöllisin spefikirjallisuustapahtuma tulee jälleen.

Atonova eli yhdistetty Atorox-palkinnon ja Nova-kirjoituskilpailun palkintojen jakotilaisuus järjestetään tulevana lauantaina 12.9. Turun pääkirjaston Studiossa (Linnankatu 2). Palkinnonjakojen lisäksi tilaisuus käsittää muutakin kirjallisuusaiheista ohjelmaa.

Ovet aukeavat kello 11:45 ja ohjelmaa on klo 15:45 asti, jonka jälkeen ilta jatkuu Cosmic Comic Caféssa (Kauppiaskatu 4) vapaamuotoisen illanvieton merkeissä. Paikalta Studiosta löytyvät myös järjestäjäseurojen esittelypöydät, joilla nämä myyvät tuotteitaan.


ATONOVAN OHJELMA

11:45
Ovet auki. Avajaissanat.
12:00-12:45
Tyvestä puuhun. Kilpailujen merkitys spekulatiivisen fiktion kirjoittamiselle. (Paneli.) Olli Lönnberg (pj.), Katri Alatalo, Artemis Kelosaari, Hanne Martelius ja Anni Nupponen.
13:00-13:45
Nova-kirjoituskilpailun palkintojenjako.
14:00-14:45
Atorox-kirjallisuuspalkinnon jakotilaisuus ja Atorox-paneli. Suvi Allén (pj.), Tapio Hietamäki, Akseli Pekkarinen, Ben Roimola ja Nadja Sokura.
15:00-15:45
Kuvitteelisia kirjoja: Atonova edition. Asiantuntijat kertovat kotimaisista spefiharvinaisuuksista, joita ei ole olemassa. (Paneli.) Pasi Karppanen (pj.), Magdalena Hai, Hanna Matilainen, Shimo Suntila ja Tomi "bgt" Suovuo.
16:00-17:00
RUOKATAUKO
17:00-
Atonovan jatkot Cosmic Comic Caféssa alkavat.

Atonovan järjestää Turun Science Fiction Seura ry yhteistyössä Turun yliopiston tieteiskulttuurikabinetti ry:n, Suomen tieteis- ja fantasiakirjoittajat ry:n ja Turun kaupunginkirjaston kanssa.


Turun Science Fiction Seura ry:n jakama Atorox on maamme vanhin tieteiskirjallisuuspalkinto. Se on myönnetty vuodesta 1983 saakka edellisen vuoden parhaalle ensimmäistä kertaa julkaistulle kotimaiselle science fiction- tai fantasianovellille.

Turun Science Fiction Seura ry:n ja Suomen tieteis- ja fantasiakirjoittajat ry:n järjestämä Nova on aloitteleville kirjoittajille suunnattu palautteellinen science fiction- ja fantasianovellien kirjoituskilpailu. Vuonna 2015 se järjestettiin jo 16. kerran.


Lisätietoa:

http://www.tsfs.fi/?toiminta/atorox.html

http://www.tsfs.fi/?toiminta/nova.html