Kuva: Pasi Karppanen

TSFS:n jäsenyys

TSFS:n jäsenenä saat Spinin, Suomen vanhimman sf/f-lehden, kotiisi kannettuna, lainausoikeuden seuran laajaan kirjastoon, jäsenalennuksia useista turkulaisista liikkeistä ja oikeuden osallistua seuran järjestämiin tapahtumiin.

Spinin vuosikertaan kuuluu vuonna 2018 kaksi tuhtia Spiniä. Näin osin siksi, että yhdistys on edelleen taloudellisesti erittäin tiukoilla, mutta osin myös siksi, että ensi kesän Finncon sitoo turkulaisia fandom-reursseja, mukaanlukien Spinin toimituskuntaa.

Vuoden 2018 jäsen- ja tilausmaksut ovat seuraavat:

Jäsenet voivat siis maksaa 15 euroa jos haluavat muiden jäsenetujen lisäksi myös Spinin. Nuorisojäsenmaksu säilyy niin ikään 7 eurossa, ja Spinin tilausmaksu on 22 euroa.

Jäsenkategoriat ja -edut

Jäsenyyteen Spinin kanssa sisältyvät kaikki jäsenedut. Jäsenmaksu vuodelle 2018 on 15 euroa.

Perhejäseneksi voivat liittyä varsinaisen jäsenen kanssa samassa taloudessa asuvat. Siihen sisältyvät kaikki jäsenedut lehteä lukuunottamatta. Perhejäsenyys maksaa euroa.

Nuorisojäseniksi lasketaan henkilöt, jotka eivät 1.1. kuluvaa vuotta mennessä ole täyttäneet 18 vuotta. Siihen sisältyvät kaikki samat jäsenedut kuin varsinaiseen jäsenyyteenkin. Nuorisojäsenmaksu on 7 euroa.

Jäsenyys ilman Spinin tilausta sisältää kaikki jäsenedut lukuunottamatta lehteä. Spinitön jäsenyys maksaa 5 euroa.

TSFS:n kannatusjäsenmaksu on 100 euroa.

TSFS:n jäsenet saavat jäsenkorttiaan näyttämällä alennuksia seuraavista kohteista:

Jäseneksi liittyminen

Haluatko liittyä TSFS:n jäseneksi? Hienoa, tervetuloa! Saat kaikki edellä mainitut jäsenedut ja pääset osaksi vanhaa ja maineikasta sf/f-harrastajien yhteisöä.

Jäseneksi liittyminen tapahtuu maksamalla asianmukainen jäsenmaksu Liedon Osuuspankin tilille FI34 4713 3020 0222 51 (BIC POPFFI22), viite 20187. Laita viestiksi "jäsenyys" ja jäsenen nimi, ja ilmoita yhteystietosi seuran hallitukselle. Yhteystiedot voi ilmoittaa alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse hallitus(ät)tsfs.fi. Jäsenyytesi hyväksytään hallituksen kokouksessa (joita pidetään kerran kuussa), minkä jälkeen saat jäsenkortin ensimmäisen Spinisi mukana.

TSFS:llä on tiedotussähköpostilista tsfs@lists.tsfs.fi, jolle voi liittyä listan WWW-sivulta käsin, tai lähettämällä sähköpostia osoitteella tsfs-join@lists.tsfs.fi (viestin sisällöllä tai otsikolla ei ole väliä). Lisäksi tulossa olevista tapahtumista pysyy kärryillä liittymällä TSFS:n Facebook-ryhmään.

Siitä mitä toimistollamme tapahtuu löytyy tietoa myös Terrakodin tapahtumakalenterista, johon on koottu kaikkien seurojen järjestämä toiminta. Tiedot Terrakodin seurojen sähköpostilistoista ja Facebook-ryhmistä on myös koottu sen sivuille.

Liittymislomake

Tällä lomakkeella voit lähettää yhteystietosi liittyessäsi TSFS:n jäseneksi, tilatessasi Spin-lehden tai ilmoittaessasi osoitteenmuutoksesta. Yhteystiedot voi vaihtoehtoisesti lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen hallitus@tsfs.fi.

Huom! Jos et saa ensimmäistä lehteäsi järjellisessä ajassa, sinulla on muuta kortistoon liittyvää asiaa tai haluat tarkistaa onko meillä oikea osoitteesi, laita asiasta tietoa osoitteella kortisto[at]tsfs.fi. Kortistovastaavamme selvittää, mistä kenkä puristaa.

Lähettämällä tietosi tämän lomakkeen kautta, annat Turun Science Fiction Seura ry:lle suostumuksesi käyttää näitä tietoja kirjalliseen/sähköiseen yhteydenottoon ja postitukseen. Tietoja ei välitetä yhdistyksen ulkopuolisille toimijoille. Voit perua suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn eli erota yhdistyksestä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kortisto@tsfs.fi tai tämän lomakkeen avulla vanhana jäsenenä kirjoittamalla kommenttikenttään, että eroat yhdistyksestä. Henkilötietosi poistetaan, kun on kulunut viisi vuotta viimeisimmän jäsenvuotesi päättymisestä. Lisätietoja saat yhteysosoitteesta kortisto@tsfs.fi.


Etunimi Sukunimi

Syntymävuosi

Osoite

Postinumero Postitoimipaikka

Kotikunta

Maa (tyhjä jos Suomi)

Sähköposti

Puhelin

Kommentti

Haluan liittyä

Nuorisojäseneksi voivat liittyä alle 18 vuotiaat. Alle 13-vuotiaalla on oltava vanhempien suostumus.

Kirjoita kommenttikenttään mahdollisten perhejäsenten nimet (jäsenmaksu 5 €).